Første Celebration JesusFest

Kolding Valgmenigheds teen- og ungdomsgruppe har arbejdet intenst med at skabe et helt nyt koncept, der starter søndag aften. Forskellige kristne ungdomsbands vil indtage spillestedet Godset i Kolding en søndag aften hver måned.
– Vi vil have unge til at få en passion for Gud og give dem mulighed for at give dét videre, som selv betyder så meget for os, siger 18-årige Anika Follmann Sørensen, som er en af lederne bag arrangementerne, der starter på søndag d. 24. august kl. 19,30 på Godset mellem havnen og banegården i Kolding.
– Vi vil tale et relevant sprog, som appellerer til teenagere og unge. Derfor har vi inviteret Amanda band til at give koncert og bagefter vil de lede os i Celebration-lovsang til Jesus med musik på et højt niveau, der styrer for vildt, fortæller Anika.

Paraply for alle unge kristne i området

Kolding Valgmenigheds unge prøver med dette arrangement også at være en paraply for, at alt kristent teenage- og ungdomsarbejde i Kolding-området kan samles og inspirere hinanden.
– Vi vil gerne præsentere og udfordre unge til at deltage og arbejde med på at få god dansk ung lovsangsmusik på et højt niveau til byen, fortæller ungdomslederen.
Desuden vil koncert-rummet på Godset i løbet af de næste Celebration-arrangementer blive fyldt med forskellige meditative såkaldte „Terminaler“. Det er steder, hvor man på en alternativ måde kan søge Guds nærvær. F.eks. er der et sted, hvor du kan tænde et lys, sætte dit fodspor i noget sand, søge forbøn og samtale, skrive en bøn, male et kunstværk til Gud, skrive en ting ned, som du gerne vil slippe af med i dig selv, og så brænde denne synd. Læs mere på www.kova.dk.