KLF påskønner kirkelige indslag

KLF Kirker og Medier gør andet end at brokke sig over dårlige programmer…I forbindelse med 4 landsdelsmøder har KLF, Kirke & Medier uddelt legater til en række mediefolk, der på den ene eller anden måde har ydet en indsats omkring kirkelige programmer og deres vilkår i radio og tv.
Ved mødet i Årsballe på Bornholm blev et legat på 3.000 kr. overrakt til Kirsten og Erik Truelsen, der er ledere af lokalradioen Bornholms Stemme. Prisen blev tildelt dem, fordi de altid giver plads til de kirkelige udsendelser fra den kristne lokalradio på Bornholm, som de deler frekvens med.

Erik Sørensen fra lokalforeningen i Aulum overrækker legatet til journalist Henrik Lodahl, DR Midt og Vest

I København blev en pris på 5.000 kr. overrakt til journalist og studievært ved DR Regio-nalen, Peter Sten. Legatet tildeltes Peter Sten som en påskønnelse for hans evne til at tale med mennesker i radioen og for hans måde at placere det kristne livssyn i udsendelserne på en naturlig måde.
I det midt- og vestjyske område blev legatet på 5.000 kr. tildelt Domino-redaktionen på DR Radio Midt og Vest, som en påskønnelse for deres altid sobre og troværdige måde at behandle emner i udsendelserne på.
Endelig fik producer Jacob Schjødt-Pedersen, TV 2/Syd, et legat på 5.000 kr., som blev overrakt på landsdelsmødet i Lunderskov med den begrundelse, at legatmodtageren som producer er med til at præge udsendelserne på TV 2/Syd, så det kristne livs- og menneskesyn skinner igennem.
KLF, Kirke & Medier har over 50.000 medlemmer, og mærkesagerne for organisationen har altid været de kirkelige programmer i radio og tv, men er i stigende omfang også medie-etik og nu også familiernes medieforbrug.