Stærk forkyndelse af død, som blev levende

Hvis man vil undgå helvede efter døden, er troen på Jesus den eneste mulighed…
Robert Bwalya fra Zambia døde den 6. april 1975 kl. 5 om morgenen. Men for tiden rejser han rundt i Danmark.

Robert Bwalya fik en ekstra chance efter at have været død – og nu opfordrer han alle til at få sagen med Jesus i orden inden døden

Da Robert døde som 24-årig, fik han nemlig en chance mere – stik imod „reglerne“. Han var ikke troende og en drukkenbolt.
– Jeg var hjemme hos min bror, og jeg var syg. Jeg kunne mærke, hvordan jeg tog en sidste vejrtrækning, hvorefter jeg åndede dybt ud.
– Da jeg døde, bevægede jeg mig væk fra min krop. Pludselig stod jeg ude på gulvet og så på min egen krop, som lå der på måtten på gulvet og var død, fortæller han.
– Jeg forstod det ikke. Der gik vel en halv time, hvor jeg fortsat var i rummet ved siden af mig selv – så kom min mor ind. Hun bøjede sig ned over mit lig og begyndte at græde højt. Jeg forsøgte at tale til hende, men hun hørte mig ikke.
Lidt efter kom min brors kone ind, fordi hun havde hørt min mors skrig. Jeg kunne høre, at de talte om at sende bud efter ambulancen for at køre mig til lighuset.
– Nej, nej, jeg er her, sagde jeg og gik hen imellem dem, men de så mig ikke, og jeg gik lige igennem dem…

Englene kom

Det var meget mærkeligt. Og jeg forstod det ikke, men nu kom der to engle. De sagde, at jeg endnu var ung og skulle vende tilbage til min krop. Derefter skulle jeg tage ud og prædike, fortæller Robert Bwalya.
– De førte mig igennem en „motorvej“ på vej til himlen. Undervejs så jeg andre mennesker, som også var på vej. Der var amerikanere og afrikanere…

Ført til helvede

Englene førte mig til helvede, og jeg tror, at hvis mennesker fik mulighed for at være der bare et minut, så ville de straks omvende sig. Der var ligesom forskellige afdelinger, alt efter hvad mennesker havde gjort. Jeg så kendte mennesker, der var præsidenter og kirkefolk imellem. De råbte til mig om at hjælpe dem, men det var ikke tilladt for mig.

Til himlen

– Straks efter førte englene mig til Paradis og jeg så noget, der var så smukt, at det er ubeskriveligt. Også her var der forskellige afdelinger for disciplene, for martyrerne, osv.
Jeg ønskede at blive der, men englene sagde, at nu måtte vi skynde os tilbage, for ambulancen var kommet og de ville lægge mig i en kiste.
Så susede vi tilbage – og pludselig var jeg igen i rummet. Min krop lå på gulvet og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Englene sagde, at jeg skulle gå ind i min krop igen.
– Hvordan? spurgte jeg.
– Ligesom når du tager bukser på, svarede de. Det gjorde jeg så, og pludselig gav jeg et grynt fra mig, så man opdagede, at jeg endnu var i live.
Det viste sig, at jeg havde været væk i ca. 4 timer.

Robert Bwalya prædikede fredag-søndag i Apostolsk Kirke i Kolding. Efter at han havde fortalt om sin efterdød-oplevelse, fulgte mange hans opfordring til at vælge himlen fremfor helvede. Bagefter gik han i gang med at helbrede de fremmødte i Jesu navn.
Jeg har brug for Jesus

Det første, jeg sagde, var:
– Kør mig hen til kirken!
Den ambulance, som skulle have kørt mig i lighuset, kørte mig nu hen til kirken, hvor jeg straks løb ind. Mennesker sad og bad, men jeg havde kun ét i hovedet: „Jeg har brug for Jesus!“ sagde jeg.
De opfordrede mig til at bede en bøn, hvor jeg bekendte min synd og tog imod Jesus. Straks derefter følte jeg en dyb fred. Bagefter bad de for, at jeg skulle blive helbredt, og det skete også. Det var den 6. april 1975, slutter Robert Bwalya sin dramatiske beretning om livet bag døden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Leder af stor menighed

Robert Bwalya er idag leder af en kristen menighed på 1200 medlemmer i Zambias trediestørste by, Ndola.
– Hvad jeg har oplevet, har mange andre også oplevet. Der er skrevet en hel bog „Behind Deaths Doors“ med beretninger fra personer, som har været døde og set, hvad der er bag døden.
Jeg siger dig, at så snart du dør, bliver du ført ad en „motorvej“ sammen med alle andre døde til en „kontrolpost“. Der har de en fuldstændig oversigt over hele dit liv. Hvis du ikke tror på Jesus, så vil du blive ført videre til helvede.

Stor ligegyldighed

– Mange kristne læser ikke deres bibel. De forstår ikke alvoren i dette. De kommer i kirken og hører om, at Gud er kærlighed og alt er godt.
Men Jesus holdt 48 prædikener om helvede. Og desværre er det ikke sådan, at alle mennesker får en ekstra chance, som jeg fik. Normalt er den eneste chance, du har, mens du er i live.
Hvis du tror på Jesus, vil du blive ført videre til Paradis. Her har Jesus gjort vidunderlige boliger klar til alle dem, der tror på ham.
Fredag-søndag var Robert Bwalya i Apostolsk Kirke i Kolding.
Efter sine taler beder han til helbredelse i Jesu navn for alle, der ønsker det.

Læs mere om Robert Bwalya – tryk her


Artiklen fortsætter efter annoncen: