Folder til nattens unge

En ny tryksag er på gaden i Vejle. Den er affødt af utallige samtaler med unge på gaden omkring bålet.”Nattens lune mødested” har eksisteret i 5 år – med bål og bænke og varme tæpper på gågaden i Vejle hver fredag og lørdag nat.- Det foregår naturligvis med politiets tilladelse, fortæller initiativtager Jens Erik Rasmussen. En overdækket vogn med bænk til tre—fire personer samt plads til brænde og tæpper, gør det udholdeligt — og endda hyggeligt — selv om det regner.
Tilslutningen til bålarrangementet er svingende, men der er ingen nætter uden én eller flere gode samtaler.
– Det, der piner mig mest i samværet med de unge er deres store uvidenhed om Gud og kristentro, siger Jens Erik Rasmussen. Derfor har han produceret en folder med basisviden: At mennesket er et åndeligt væsen og at Gud ønsker fællesskab med mennesket på dette plan.