Muslimer sagde ”ja” til Jesus

Omkring 30 personer blev kristne ved konference, arrangeret af energiske iransk præst.
Omkring 110 iranere og afghanere deltog i en sommerkonference på Efterskolen Kildevæld i Kolding, arrangeret af Massoud Fouroozandeh, præst for den iranske pinsemenighed i Odense. 55 af dem var muslimer, og 30 af dem sagde ”ja” til Jesus på konferencen, der introducerede dem til kristen tro og gudstjenesteform.
Massoud havde arrangeret bustransport for de mange indvandrere, og vil også arrangere dåb for dem af de nyomvendte, der måtte ønske det.
Fremover kører der hver lørdag en bus rundt i Jylland for at opsamle de af konferencedeltagerne, der vil med til Gudstjeneste i Odense, oplyser KE. Samme tilbud får sjællandske deltagere en gang om måneden. Her er planen også at starte ugentlige gudstjenester i København.
Konferencen i sommer gav overskud som Massoud vil bruge på en lignende konference næste år.