Thure fylder 60

Redaktør Niels Thure Krarup fyldte 13. oktober 60 år.
Præstesønnen Thure arbejdede for KFUM-spejderne, før han i 1967 blev lærer og derefter sammen med Lilly rejste til Nigeria som lærer på et seminarium. Han var derefter tilknyttet et radiostudie i Jos, hvorefter han en periode var PR-mand for Sudanmissionen, som havde udsendt dem.
Han underviste på kurser i radio for KLF, og fik i 1988 chancen for at komme til det nye TV2 i Odense som kirkelig konsulent. Han kom derefter til TV Midt & Vest, hvor han var, indtil han i 2000 afløste Mette Schmidt som redaktør for Kristeligt Pressebureau.
I øvrigt er den kreative person engageret i mange gøremål, som f.eks. Det Mellemkirkelige Råd, World Ass. f. Christian Communication – og Snejbjerg Menighedsråd.
Thure elsker at provokere, når han holder kurser og taler, men til trods for det er han blevet hædret med KLFs mediepris i 1988. Og trods sine 60 år er han stadig ung af sind.