MiniLandslejr en succes

MiniLandslejren ’03 i Kolding blev en stor succes med 240 deltagere og er nu ved at have pladsmangel. Stemningen var i top, teenagere hang ud med hinanden og var sammen i en weekend fyldt med åndeligt og socialt fællesskab.
Weekenden var fyldt med underholdende og udfordrende programpunkter. Her var den obligatoriske fodboldturnering, mini-stuntkursus, minigolf, amerikansk fodbold og meget andet.
Udover de sociale aktiviteter var møderne helt i top. Fed lovsang og udfordrende undervisning gav deltagerne nye redskaber til at vokse og vandre med Gud.
– Vi har fundet en god balance mellem de åndelige og sociale aktiviteter, som teenagerne kan li’, siger Peter Vestergaard, der er en del af lederteamet.
Søndag formiddag blev den almindelige mødeform brudt. Popcorn kom frem og begrebet kirkebio blev en realitet. Prædiken var udeladt og erstattet af en bid fra filmen „Jesus of Nazareth“. Det var et godt alternativ til det normale, og budskabet om Jesu lidelse og død blev fortalt på en anden måde.
Med 240 deltagere var lejren en succes og alle ser frem til sommerens Landslejr ’04, med forhåbentlig lige så mange deltagere som der var i weekenden.
– Lejren var super og der var en god stemning hele vejen igennem. Vores største problem lige nu er at Efterskolen Kildevæld er ved at være for lille, siger Peter Vestergaard.