Vestermarkskirken indvier anden etape af ny kirke

Søndag den 23. november kl. 14.30 indvier Vestermarkskirken i Grindsted anden etape af et nyt stort kirkecenter der, når alt står færdigt, ender med at blive på mere end 1800 m2. Kirkecentret kommer til at ligge på Nymarksvej 1-3. Første del af kirkebyggeriet var ombygningen af en kontorbygning, der i dag er beboelse, anden etape var ombygningen af værkstedet, og den sidste etape bliver opførelsen en ny bygning, der bl.a. kommer til at indeholde kirkesal, teeangelokaler, kontorer, kirketorv og café.
– Huset, vi indvier på søndag, skal i første omgang bruges til spejderne, gokart-klubben og til en del af den kursusvirksomhed Vestermarkskirken udbyder. Senere skal også børnekirken flytte ind i huset, men det sker først, når den nye kirkesal står færdig. Denne bygning er på knap 400 m2, siger John Lorenzen, præst i Vestermarkskirken, som hører under Det Danske Missionsforbund.
Den nuværende 700 m2 store kirkebygning er sat til salg.