DBI’ere skal lære om verden i Etiopien

Studerende fra DBI får mulighed for at lære om ”ikke-vestlig kristendom” i ikke-vestligt land.Faget ”ikke-vestlig kristendom” på Dansk Bibel Institut, kommer til juni helt til sin ret, når undervisningen kommer til at foregå i Etiopien med danskere og etiopere side om side på skolebænken.
DBI er tilknyttet Fjellhaug International University College.

Diskussioner side om side

Det er lektor i Kirke og Missionshistorie, Finn Aasebo Rønne, som skal undervise i faget på Ethiopian Graduate School of Theology, og det ser han frem til.
– Jeg har undervist i ”Ikke-vestlig kristendom” på alle tre skoler og oplevet, at emnet giver anledning til mange spændende diskussioner. Derfor ser jeg frem til at få danske og etiopiske studerende i samme klasselokale, så de kan diskutere de vigtige spørgsmål med hinanden, forklarer Finn Aasebo Rønne.
Fem DBI-studerende rejser til Addis Abbeba i juni. De og Finn Aasebo Rønne er sponsorerede af Dansk Ethioper Mission.