Third Day – Offerings II – a worship album

Karakter: 11Dette er så anden gang, at Third Day laver et worship album. Men Third Day leverer nu efter min mening generelt musik til Guds ære og pris – og det er vel worship… Men de kalder selv dette Offerings II – a worship album, og lad os bare lade det blive ved det.
Third Day leverer god, gedigen rock-musik tilsat nogle super-gode tekster eller omvendt, om man vil. Teksterne på dette album er centreret omkring tilbedelse og proklamation af Jesus som Herre.
Og her ligger en af grundene til, at de dur: de synger om Ham, de tror på, uden omsvøb og soleklart på en yderst velkomponeret måde.
Bl.a. er sangen Nothing Compares noget af det bedste, jeg længe har lagt øre til. Den omhandler Fil. 3, 7-8, og den går lige ind i hjertet. Herudover skal nævnes Rich Mullins nummeret Creed, duetten med Michael Tait God Of Wonders og pladens medley med bla. You’r Love Oh God og Turn Your Eyes Upon Jesus, som noget der virkelig dur.
Musikalsk har Third Day efterhånden formået at få deres helt egen sound, og det er en rar musikalsk oplevelse. De er alle dygtige musikere, som spiller godt sammen. Det gør helheden i musikken rar og nærværende, og samtidig leverer de en god bredde og bund.
6 af numrene er optaget live, hvilket udvider kvalitetsindtrykket, da disse numre er blandt de bedste. Third Day har også ry for at være et forrygende live-band. Desuden er der 5 nye studieindspillede numre på Offerings II + et nummer af bandet Waterdeep You Are So Good To Me.
II’eren lever fuldt ud op til I’eren, som også var sublim. Jo mere man lytter, jo bedre bliver den, hvilket jo er en god kvalitet ved en plade.
Det holder – også i længden.