Mandemøde i Roskilde

Flere mænd fra hele Sjælland mødes hver måned i Roskilde under overskriften „Det for Mænd“ – De mænd, som kommer, er først og fremmest mænd, som ønsker en afbalanceret tilværelse og som trives i en åndelig dimension, fortæller initiativtager til møderne, Poul Dalgaard.
– „Det for mænd“ er ikke nogen forening eller klub, for vi tegner ikke medlemmer, og alle mænd er velkomne til vorees møder. Vi har et unikt fællesskab – her kommer alle slags mennesker lige fra narkomaner til skibsredere, og de trives godt sammen, siger han.
I december er det præst Erik Hviid Larsen fra Bethlehemskirken i København, der taler ved det månedlige mandemøde. Erik Hviid Larsen er kendt som en karismatisk præst, der ikke går af vejen for en „March for Jesus“ eller såkaldte alternative gudstjenester.